Comercial Copain, S.A.,es va fundar al febrer de 1984 i es va especialitzar en una gamma específica de terminals i altres elements de connexió.

Durant els anys següents, la companyia va viure una evolució i un creixement importants fins consolidar-se com una de les firmes més especialitzades en el seu sector, ampliant la gamma de productes i obrint-se delegacions a les principals zones industrials de país.

Quatre són els eixos fonamentals en la política de la nostra organització:

COMPROMÍS

És l'eix fonamental per establir relacions fermes i duradores amb els nostres clients i col·laboradors.

QUALITAT

És un dels temes prioritaris per Comercial Copain, SA Considerem el manteniment d'un Sistema de Gestió de Qualitat una eina estratègica per a la gestió global de l'empresa i la consecució dels seus objectius; és per això que la nostra organització compta amb la certificació ISO9001:2015 per Lloyd 's Register.

SERVEI

És de vital importància per a la nostra organització oferir als seus clients un servei impecable i seriós en tots els aspectes. La satisfacció dels nostres clients és primordial per Comercial Copain, SA, per la qual cosa tractem de millorar, dia a dia, per maximitzar l'eficiència i qualitat del nostre servei.

ESPECIALITZACIÓ

Comptem amb un equip humà competent que coneix en profunditat els nostres productes per poder satisfer adequadament les necessitats de tots els nostres clients.

SEU CENTRAL

Pol. Ind. La Clota
C/ Argent, 13
08290 - CERDANYOLA DEL VALLES
BARCELONA

Xarxa comercial